Atraktivne Uraganke Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić dobile su naslednice, članice grupe „Hurricane Junior“.

Hurricane-Foto:Printscreen Instagram

– Nakon brzog uspeha grupe Hurricane na balkanskoj estradnoj sceni, shvatili smo da ne možemo stići i ispuniti želje svim generacijama u kojoj naročito dominira mlađa publika. Hurricane tim je došao na ideju da proširi svoju familiju sa novom grupom koju čine devojčice od 15 do 18 godina i koje će pevati pesme samo za mlađe generacije. To će biti jedinstvena prilika da odrastaju sa svojim idolima sličnih godina što je i cilj osnivanja ove grupe. Grupu čine Bojana Radovanović, Milica Runjo, Jovana Radić i Lara Grbić sa iskustvom u muzičkom svetu preko dečijih festivala i takmičenja. Premijera pesama zakazana je za danas – rekli su nam iz menadžmenta ove grupe.

Hurricane junior-Foto:Printscreen

Ove mlade devojke nisu krile uzbuđenje.

– Uzbuđene smo jako. Kreće jedno novo poglavlje u našim životima i karijerama za koje čvrsto verujemo da će imati puno uspeha. Nadamo se pozitivnim i lepim reakcijama jer smo se trudile uz pomoć našeg tima da budemo što bolje. Daćemo sve od sebe da po uspehu, radu i trudu budemo naslednice naših starijih članica Hurricane grupe – rekle su za „Blic“.

Izvor: Alo

Translate »