Aca Lukas je još jednom dokazao zbog čega je najveća muška muzička zvezda u regionu!

Spektakularnim koncertom u Vranju pred više od 17.000 fanova, popularni folker je oborio sve rekorde i zapušio usta onima koji danima pokušavaju da ga diskredituju. Na stadionu “Yumco” ore se stari i novi hitovi popularne zvezde, a publika pada u trans na sve pesme dozivajući Acino ime.

Dok su pojedini malotiražni mediji iz opozicije pokušavali da pokvare raspoloženje, kako publike – tako i folk zvezde, to im ipak nije pošlo za rukom. Lukasov menadžer Saša Mirković, inače najuspešniji estradni menadžer u regionu, otkrio je da je atmosfera na “terenu” fenomenalna i priznao da zlonamernim komentarima ne pridaje neku naročitu pažnju. Mirković je otkrio i zbog čega mediji kojima upravlja bivši ministar, bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas i njegova ekipa dežurnih hejtera uporno napadaju folk zvezdu:

Ljubomora i zavist su čudo, pa tako sada Lukasa prozivaju da se njegov koncert održava bez epidemiološkog nadzora, što apsolutno nije istina. Širom zemlje i regiona se održavaju nastupi, koncerti, ali niko ni reč da kaže. Međutim, pošto je Lukas otvoreno podržao rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS kao stranku, opozicionim medijima to izgleda mnogo smeta, pa na sve moguće načine žele da ga diskredituju. Na njihovu žalost, to nije moguće jer večeras na njegovom koncertu ima više ljudi, nego što njihove partijske portale posete njihovi partijski čitaoci za mesec dana, a na te portale niko drugi i ne zalazi, čak ni slučajno surfujući po internetu. Važno je da se publika u Vranju sjajno zabavlja, a u prilog tome svedoče i fotografije i video snimci – rekao je Mirković.

Najveći folker na Balkanu naredni koncert održaće u Kragujevcu, u petak 9. jula, dok će dan kasnije, 10.7. Lukas zabavljati publiku na Ubu.

Veliku turneju po Srbiji nastavlja u Boru 14.jula.

Translate »