Najveća muzićka zvezda Balkana Aca Lukas započeo je večeras svoju regionalnu turneju na stadionu „FAP“ u Priboju.

Hiljade oduševljenih poštovalaca Acinog lika i dela te njegovog „Folk House“ benda pevalo je u glas hitove koji traju više od dvadeset godina ali i nove.

„Hype“ produkcija biće uz Lukasa tokom cele turneje na čelu sa najboljim estradnim menadžerom ovih prostora Sašom Mirkovićem,  koji je itekako poznat u Evropi s obzirom da pod njegovom dirigentskom palicom Srbija ima jedinu pobedu na Eurosongu ikada iz 2008. godine

Lukasovim koncertom večeras zvanično je započela serija najvećih koncetrnih žurki u našem regionu, a već sutra se dobro uigrana ekipa seli na gradski stadion u Novom Pazaru gde će Aca Lukas I „Folk House“ bend nastupti zajedno sa specijalnom gošćom Kristinom Kijom Kockar koja će biti  gost Ace Lukasa na svim koncertima do kraja turneje po regiji. Aca Lukas nikada ne zaboravlja ni mlade nade muzičke scene jer na mlađima svet ostaje, pa će se Kiji i Aci na bini u nekim gradovima koje obuhvata turneja pridružiti i najveća mlada pop-folk senzacija na ovim prostorima Ruža Rupić.

Portal „Hype.rs“ vam ekskluzivno donosi snimke sa lica mestam odnosno koncerta Ace Lukasa u Priboju koji je u toku.

 

U prvim redovima osim najvatrenijih fanova su mlade nade „HYPE-a“ influenseri Vanja Veljić Vavana, Ruža Rupić, Milovan Stijović te mnoge druge poznate face jer kad Lukas pravi žurku nije bitno koliko se putuje do mesta koncerta i Priboj je blizu.

 

Autor: HYPE.RS

 

 

Translate »