Popularna glumica Lidija Vukičević juče, 20. jula, proslavila je 59 rođendan, a sve je očarala izgledom i mnogi komentarišu da izgleda barem duplo mlađe.

Lidija Vukićević-Foto:Printscreen Instagram

Lidija je blistala u cvetnoj haljini sa dubokim dekolteom i šlicem, pripijena kreeacija istakla je glumičin uzak struk i obline na koje niko nije ostao ravnodušan.

– Svakom je život poklonio odredjenu ulogu koju treba da odigra najbolje što zna, ako misli da film uspe – napisala je glumica i zahvalila se na lepim željama.

Glumica je pozirala sa cvećem u ruci, a iako za godinu dana ulazi u sedmu deceniju, svi kažu da Lidija izgleda barem duplo mlađe.

Lidija Vukićević-Foto:Printscreen Instagram

„Cveće se uvek poklanja cveću“, „Kakva žena!“, „Nerealno dobro izgledaš“, „Duplo mlađe da ti pozavide na izgledu“, „Lepotica“, „Manekenske noge“, neki su od komentara, pored čestitki povodom glumičinog rođendana.

Podsetimo, Ldija uživa u ljubavi sa 10 godina mlađim slikarom iz Italije, a nedavno je otkrila detalje njihove veze i kako održava ljubav na daljinu.

– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak – kaže Lidija.

Izvor: Telegraf

Translate »