Poverenica Srpske napredne stranke (SNS) za grad Beograd Ana Brnabić rekla je danas da su huligani ponovo napali Mesni odbor stranke na Novom Beogradu u bloku 70. javlja srpska novinska agencija SIA.

Brnabićeva je navela da je obišla taj odbor čije su prostorije napadnute sinoć, kako bi članovima i aktivistima stranke pružila podršku i poručila im da „nisu sami”.

Ona je nakon današnjeg razgovora sa stanovnicima Ripnja podsetila da se u sredu, nakon protesta ispred Predsedništva Srbije dogodio napad na dva objekta MO SNS, i rekla da je napad na objekat u bloku 70 ponovljen sinoć.

„Danas sam obišla dva naša mesna odbora – jedan koji pripada opštinskom odboru Čukarica, mesni odbor Čukarička padina i na Novom Beogradu u bloku 70. Oba ta naša mesna odbora su nažalost bila meta napada huligana nakon protesta u sredu na Sretenje, na Dan državnosti, a onda ponovo i sinoć”, rekla je Brnabićeva.

Ona je poručila da je SNS stranka običnih, pristojnih ljudi koja, kako je rekla, neće podleći pritiscima onih koji imaju „rezervnu državu” i koji članovima SNS prete nekim drugim državama.

„Ovo je Srbija, mi nemamo rezervnu državu. Borimo se i živimo za našu Srbiju i nastavićemo našu borbu za rezultate, za bolji kvalitet života i ta borba će za nas nastaviti da bude svakodnevna. Svaki dan ćemo učiniti sve da Srbija napreduje, a za to je preduslov da sačuvamo mir i stabilnost”, poručila je Ana Brnabić

Translate »