Poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu Saša Mirković najavio je dugo očekivano iznenađenje! Mirković je na svom Instagram profilu obznanio da uskoro izlazi u javnost prvi album mlade zvezde „HYPE produkcije“ Kije Kockar!

Kija Kockar je do sada snimala samo singl pesme koje su ipak bile u vrhu trendinga, a sada je odlučila da za Hype produkciju snimi i svoj album prvenac.

– Kija Kockar u narednih mesec dana završava svoj prvi album koji potpisujemo „Hype produkcija“ i ja. Sve čestitke na energiji i posvećenosti koju je pokazala u dosadašnjoj saradnji. Veliki je profesionalac, spotovi će biti fenomenalni i Kija ih je sama režirala – napisao je Saša Mirković.

Posle ove objave usledila je lavina komentara, a izgleda da svi jedva čekaju da čuju i vide šta je to Kija sa Hype produkcijom uradila.

Ostaje nam samo da budemo strpljivi, jer za manje od mesec dana stiže prava bomba, prvi album Kije Kockar u saradnji sa Sašom Mirkovićem.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Translate »