Pevačica Dženifer Lopez je nedavno priznala da je raskinula veridbu sa petim verenikom Aleksom Rodrigezom.

Dženifer Lopez-Foto:Printscreen/Instagram

 Pre Aleksa Rodrigeza je planirala brak sa još četvoricom muškaraca, a svaki verenik je, logično, Džej Lo kupio i prigodan prsten kao simbol vernosti i obećanja.

Čuvena voditeljka Vendi Vilijams je svom zvaničnom Tviter nalogu objavila fotografije vereničkog prstenja slavne Džej Lo uz pitanje koji verenički prsten Dženifer Lopez vam je omiljeni.

Osim vereničkog prstenja, predstavljamo vam spisak verenika Džej Lo, koji svakako nije kratak.

1. Odžani Noa (1997-1998.), prsten: 100,000 $

Prvi verenik Džej Lo zvao se Odžani Noa i sa njim je bila i u braku, ali samo godinu dana. Venčali su se 1997. godine, a Noa je posle razvoda nastavio da živi daleko od očiju javnosti.

2. Kris Džad (2001-2003.), prsten: milion $

Drugi put se verila i udala za Krisa Džada koji je bio plesač u njenoj trupi.

Ni sa njim nije ostala dugo, takođe se razvela posle godinu dana. Kris je Dženifer poklonio verenički prsten od milion dolara.

3. Ben Aflek (2002-2004.), prsten: 2.5 miliona $

Jedno od najvećih iznenađenja bio je glumac Ben Aflek koji ju je zaprosio 2002, a onda su raskinuli pred samo venčanje 2004. Ostali su svih ovih godina u kontaktu.

4. Mark Entoni (2004-20014.), prsten: 4 miliona $

Ubrzo posle raskida s njim, Dženifer je ušla u vezu sa Markom Antonijem za kog se takođe udala. Brak je trajao od 2004. do 2014. i to je i najduža njena veza. U brak s njim je ušla samo nekoliko dana pošto se Mark razveo od bivše žene. Venčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu sa 40-ak gostiju.

Četiri godine kasnije dočekali su i blizance – Maksimilijana i Emu. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, išlo im je jednako dobro na privatnom i na poslovnom planu, ali onda se velika ljubav ugasila. Ostali su u dobrim odnosima i danas zajedno odgajaju svoje blizance.

5. Aleks Rodrigez (2017-2021.), prsten: 1.8 miliona $

Kako je sama rekla 2017. je u njen život došla srodna duša, sportista u penziji – Aleks Rodrigez. Dve godine Džen je sijala od ljubavi i nije se razdvajala od njega.
Onda su se 2019. verili dok su bili na odmoru. Od tada do sada raskidali su nekoliko puta i ponovo se mirili, sve do pre neki dan kad je objavljeno da su po svemu sudeći definitivno raskinuli veridbu.

A onda su za samo jedan dan osvanule njihove nove zajedničke fotografije i kako za sada deluje – brak je ipak i dalje u igri.

Translate »