Voditeljku Dušica Jakovljević iznenadio je dečko Miloš Dimitrijević Čava i odveo na romantično putovanje u Pariz.

Naime, Dušica je bila umorna, što je njen dečko primetio, pa ju je odveo da se testira na korona virus, ali ona tada nije znala šta on ima u planu.

Nakon što su stigli rezultati testa da su oboje negativni, Miloš je Dušici saopštio da idu na romantično putovanje u Pariz.

– I tako te u sredu vidi umornu i kaže: „Ajmo na PCR tets“, pa te drži u neizvesnosti i 12 sati kasnije povde u Pariz – napisala je Dušica.

Voditeljka je objavila i fotografiju sa Milošem sa aerodroma, a nema sumnje da njih dvoje uživaju na romantičnom putovanju i da su se posvetili sebi i svojoj ljubavi.

– Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim, život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde – rekla je Dušica.

 Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga…– otkrila je Dušica.

– Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom – istakla je Dušica.

Izvor: Telegraf

Translate »