Ivan Marinković pre nego što je postao rijaliti učesnik, javnost ga je znala kao muža pevačice Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu, a sa Gocom se sudi oko neplaćene alimentacije i duga od 500.000 dinara.

youtube

Kako pored Lene ima i sina Željka kog je dobio sa Miljanom Kulić, kog takođe ne viđa, nedavno je izjavio da su mu deca “sekundarni problem“.

  • Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome – izjavio je za Kurir.

Inače je poznat po turbulentnom životu, pa je tako 2016. godine bio uhapšen zbog krađe u jednom marketu, kada je sa prijateljem uhvaćen sa robom u vrednosti od 12.000 dinara, a tada je priznao i da ima problem sa alkoholom, kao i da se lečio od zavisnosti.

Nije to bio poslednji put kada je završio u policiji. Naime, pre godinu dana intervenisala je policija na adresi gde Ivan živi sa devojkom Jelenom Ilić.

Odlaskom patrole na adresu utvrđeno je da se radi o učesniku rijaliti programa „Parovi“ Ivanu Marinkoviću koji je imao povrede leve ruke nanete makazama od strane svoje devojke s kojom živi, a koja je takođe učesnik rijaliti programa „Parovi“. Ivan i Jelena su se žestoko posvađali, a on je najpre verenici, navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama. Oboje su tada dobili zabranu prilaska, koji oni nisu poštovali jer su se posle incidenta pomirili i nastavili da žive zajedno.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Translate »