Privatni kandidat lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za predsednika Srbije na predstojećim izborima Zdravko Ponoš, koji više i ne krije da je simpatizer NATO-a, sada je jasno otkrio i šta je njegov krajnji cilj kada bi na predstojećim predsedničkim izborima slučajno odneo pobedu.

Naime, Ponoš je gostujući na piratskoj televiziji N1 medijskog tajkuna Dragana Šolaka, koja je inače pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, bez dileme odgovorio da je članstvo u NATO-u njegov plan za budućnost, ali i da niko nema pravo da zabranjuje iskopavanje litijuma.

– Nikada ne recite nikada. Ova generacija nema pravo da odriče bilo kojoj sledećoj generaciji ništa, niti po pitanju članstva, niti po pitanju litijuma. Nijedna generacija ne treba da uzima sebi za pravo niti da popravlja istoriju, niti da određuje budućnost sledećoj generaciji – odgovorio je Ponoš.

Nakon ovih tvrdnji, postavlja se pitanje, šta bi sada oni silni lažni ”ekolozi”, simpatizeri i pristalice opozicione struje, oni koji svoje sitne političke interese maskiraju nekakvom lažnom pričom o ekologiji, rekli o ovoj izjavi Ponoša.

Podsetimo, Ponoš je na pitanje novinara da li je za članstvo u organizaciji koja je bombardovala Srbiju i odnela hiljade života,  bez dileme odgovorio da je članstvo u NATO-u takođe njegov plan.

– Da li mislite da bi Srbija mogla da postane članica NATO? – upitao je novinar.

– Nikada ne recite nikada – odgovorio je Ponoš.

Translate »