Predstavnik tzv. inicijative “Kreni promeni” izvesni Savo Manojlović još jednom je pokazao da cilj lažnih ekoloških protesta nije bila briga za ekologiju, već da je u pitanju nečiji čist ekonomski interes.

On je retvitovao objavu zvaničnog naloga “Kreni promeni” u kom se navodi da se litijum može napraviti brzo i bezbedno, ali ne jeftino, ili sporo i bezbedno, ali jeftino, a tokom lažnih ekoloških protesta bilo je reči da ne može da se napravi nikako. Stoga se postavlja pitanje koga lažni ekolozi zamajavaju?!

– Litijum se iz jadarita može proizvesti brzo i jeftino (ali ne bezbedno), brzo i bezbedno (ali ne jeftino), ili jeftino i bezbedno (ali ne brzo), rekao je stručnjak za gas iz UNECE-a i hemijski inženjer Branko Milićević u intervjuu za Balkan Green Energy News – napisano je ovaj lažni ekolog u svom tvitu.

Nakon ove objave postavlja se pitanje da li je Savo Manojlović, koji je bio jedan od vođa protesta tokom kojih su blokirane saobraćajnice i ometan normalan život građana, imali za cilj da oteraju jednog investitora, a dovedu drugu kompaniju?!

Sada je jasno da se iza lažnih ekoloških protesta krije čist ekonomski interes, a briga za ekologiju na kojoj su insistirali bila je samo paravan iza kog su se krili.

Translate »