Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone „Zvezde Granda“ član muzičke grupe „Sateliti“ koja peva o klanju Srba po Bratuncu, podigao je prethodnih dana medijsku prašinu u Srbiji.


Jedan od retkih je Bora Đorđević, koji je poručio da država treba da zabrani neprijateljima naše zemlje da ovde zarađuju novac.

​- Ne znam zašto nisam iznenađen. Mnogo veći problem od tog nesrećnika Sadika jeste ubijanje Srba u Bratuncu od strane Nasera Orića, mnogo veća bruka je sramni Haški tribunal i brojne domaće glumačke poturice… Ti ‘Sateliti’ su samo posledica. Pretpostavljam da je posao državnih organa da spreče deklarisane neprijatelje Srbije da ovde zarađuju i da šire svoj otrov – poručio je Đorđević.

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala ko je tačno Sadik Hasanović, ali je osudila njegov postupak jer je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje.

– Ne gledam „Zvezde Granda“, ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem.

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda.

Važnije im pare od časti!

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda.

Miroslav Ilić, Aca „Amadeus“, Goca Lazarević, Marko Bulat, Neda Ukraden, Zorica Marković i mnogi drugi odbili su da osude Sadikovo ponašanje, a neki od njih su nam otvoreno rekli da ne smeju da se zameraju jer su zakazali nastupe po Bosni i Hercegovini.

Ljupka Stević kaže da je ne zanima što u Srbiji postaje zvezda čovek koji mrzi ovaj narod.
– Samo treba da pevamo i širimo ljubav. Konačno je prošla korona, treba da se grlimo i ljubimo. Ništa drugo me ne zanima. –

Translate »