Nakon vesti da je Dalila Dragojević pronašla novog dečka, njen bivši ljubavnik Filip Car uživa sa zgodnom brinetom koja je dobro poznata javnosti.

Foto: ATA images

Naime, u pitanju je atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, koja je javnosti postala poznata kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba.

Kristina i Car su se pratili na društvenim mrežama i pre nego što je on ušao u Pinkov rijaliti, međutim, nakon napuštanja „Zadruge“ počeli su zajedno da provode vreme:

  • Filipa poznajem tek nesto manje od mesec dana. Čuli smo se prvo preko Instagrama, a onda smo razmenili brojeve. Pratili smo se i pre „Zadruge“ na Instagramu, ali su meni obrisali profil pa se nismo odmah čuli. Ja sam mu se javila s novog profila, pa smo počeli pričati. Stvarno ne bih iznosila sve detalje bez njega i njegovog odobrenja. Na to da li je bilo nečega između nas, naravno da nije. Prerano je za tako nešto. Ja sam javna osoba kao i on i takve vesti se brzo prošire, tako da pazim da što više privatnog života zadržim za sebe, pa tako i u vezi Filipa. Ja stvarno ne mogu reći ni da ću se zaljubiti, a ni da neću. To dolazi samo od sebe. Filipa gledam kao dobrog prijatelja. Meni ne smeta što je on radio na televiziji ili u privatnosti. To je njegova stvar, ja protiv toga nemam ništa. Ne mogu osuđivati dečka kojeg još nisam detaljno ni upoznala – rekla je Kristina.
FOTO: instagram

Atraktivna brineta osvrnula se i na Filipovu vezu sa Dalilom:

Pročitajte i: ŽAO MI JE, NADAMO SE DA ĆE SE IZVUĆI: Kulićevoj stiže podrška sa svih strana!

  • Filip je dobar igrač, po meni. I bez nje je bio u rijalitiju. Bili su u vezi, ali mislim da su više mučili jedno drugo – rekla je Krisrtina.

Kristina je otkrila da li bi ušla u „Zadrugu 6“ zajedno sa Filipom Carem:

  • Ja u „Zadrugu“ ne bi ulazila. Već sam imala ponudu još za „Zadruzi 3“, ali nisam ulazila. Nemam potrebe za rijalitijem. Pa čak i da je Filip u pitanju teško da bih na to pristala. Ja radim only fans i bilo kakva cifra mi ne dolazi u obzir jer imam dovoljno i bez „Zadruge“. Ko zna, možda ako Filip opet uđe onda možda, ali samo možda (smeh) – rekla nam je Kristina Mandarina.

Ona je krajem septembra 2020. zatezala kapke u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji. Plastični hirurg pomogao joj je da dobije željene ‘mačkaste’ oči i senzualan pogled.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Translate »