Kandidatkinja koalicije Suverenisti na predstojećim predsedničkim izborima biće Branka Stamenković, saopštio je lider Dosta je bilo Saša Radulović.

Stamenković je rekla da je predsedničkoj kandidaturi pristupila sa velikim osećajem odgovornosti i ozbiljnosti, potpuno svesna težine tog zadatka i da je spremna da se prihvati odgovornosti da predstavlja Srbiju i svoj narod.

Kako je dodala, Srbiji je potreban predsednik koji će da okuplja ljude, a ne da ih deli i koji sa predsedničkog mesta „neće uzurpirati nadležnosti vlade”.

„Na predsedničke izbore 3. aprila pred glasače izlazim sa očekivanjem da mi, kao ženi iz naroda, ukažu čast i poverenje da nas predstavljam”, rekla je Stamenković, javlja SIA.

Radulović je rekao da je vreme da birači u Srbiji dobiju jaku ženu koja može da ih predstavlja, koja će biti glas naroda i koja zaslužuje njihove glasove i da vodi Srbiju.

On je naveo da je za predsedničke izbore bitan drugi krug jer, kako je rekao, bez obzira na rezultate u prvom krugu, ako se ne dođe do drugog kruga, Vučić će pobediti i raspored snaga među opozicionim kandidatima neće biti bitan.

Radulović smatra da Suverenisti imaju najboljeg kandidata za drugi krug.

Koaliciju Suverenista čine stranke Dosta je bilo, Zdrava Srbija i Pokret „Živim za Srbiju”.

Translate »