Povodom obeležavanja 15. Septembra, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić pozvao je građane da u utorak, u vremenu od 15 do 19 časova, u prostorijama Gradske uprave, preuzmu zastavu Republike Srbije i, u skladu sa mogućnostima, istaknu je na vidljivom mestu u svojim domovima i na taj način ukažu na značaj jedinstva srpskog naroda.

“Želeli smo da na poseban način obeležimo ovaj važan datum i omogućimo svim građanima da se isticanjem nacionalne zastave uključe u obeležavanje državnog praznika Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Stoga će u utorak, 14. septembra, u periodu od 15 do 19 časova svi zainteresovani građani moći da u zgradi Gradske uprave preuzmu zastavu Republike Srbije, istaknu je na vidljivom mestu u svojim domovima i na taj način pokažu važnost jedinstva srpskog naroda koje ovaj praznik veliča.

Našoj Srbiji danas je neophodno jedinstvo, jedinstvo koje je gradilo našu zemlju, jedinstvo koje nam je omogućilo prosperitet i napredak, jedinstvo koje nas drži okupljene oko nacionalne zastave. Zato je važno da je uvek i svuda sa ponosom ističemo.”, rekao je na konferenciji za medije gradonačelnik Bora.

Ostavite komentar