U ovoj godini biće realizovane aktivnosti koje se odnose na kapitalne investicije i upravljanje slom i gradom na teritoriji grada Bora.

Za nas je, kao i prethodnih godina, jedan od najvažnijih projekata uređenje putne infrastrukture na teritoriji cijelog grada. Od sutra počinjemo sa uređenjem putne infrastrukture u gradu i uređenjem ivičnjaka i trotoara, zatim sa postavljanjem behaton ploča gde je planirano, a kada vremenski uslovi to dozvole, počeće i asfaltiranje ulica u sam grad“, izjavio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i dodao :

Za ovaj projekat izdvojeno je nešto više od 250 miliona dinara i veoma je važno da građani znaju da smo izgradili veliki i važan projekat koji obuhvata renoviranje svih gradskih ulica koje nisu rekonstruisane  do sada, počev od Njegoševe ulice, Ulice Rom , Brezonik, Metalurg, Banjsko polje, Novi u centru , kao i u ostalim delovima grada. Ovaj projekat obuhvata skoro 15 kilometara novog asfalta u samom gradu, što je zaista novina u novijoj istoriji razvoja grada.U skladu sa ovim aktivnostima, od sredine marta počeće i renoviranje putne infrastrukture u našim selima gdje će posebna pažnja biti usmerena na uređenje atarskih i nekategorisanih puteva,  uređenje ulica u selima će se nastaviti. Naš zadatak će i dalje biti povezivanje sela sa gradom jer su naša sela najrazvijenija u ovom delu Srbije i zaslužuju da budu uređena u skladu sa tim.

Translate »