U sali Skupštine grada Bora ,organizovana je dodela spomenica i spomen medalja  u organizaciji gradskog Centra Ministarstva odbrane. Gradonačelniku Bora Aleksandru Milikiću dodeljena je zahvalnica I plaketa.

Srbija je oduvek poštovala Vojsku jer vojska je bila, jeste i biće uvek stub jedne jake i snažne države kao što je naša Srbija.

Zato mi je izuzetno drago da sam bio deo dodele priznanja pripadnicima Centra Ministarstva odbrane u Boru i penzionisanim pripadnicima ovog ministarstva i Vojske Srbije, koji su učestvovali u ratnim dejstvima 1999. godine i našu zemlju branili od agresora.

Ovo je jedna od najdražih zahvalnica i plaketa koju sam dobio kao čovek. Hvala vam za dobru saradnju, za to što ste nas naučili i pomogli nam da, kao lokalna samouprava, prepoznamo i naučimo na koji način treba praviti planove odbrane, šta raditi u mirnodopskim uslovima i, ono što je najbitnije, kako da čuvamo svoj narod. Zaista sam siguran da će se ovakav vid saradnje nastaviti i u godinama pred nama”, izjavio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Translate »