Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija tek tako. Kako Kurir saznaje, najveća balkanska zvezda je već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M.S, koji poslednjih 80 godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da taj kompleks nosi naziv po njenom nadimku. Zidanje ovog objekta uskoro počinje na Crnogorskom primorju, i to na njegovoj dedovini s majčine strane u Perastu.

Prema saznanjima gorepomenutog lista, hotel će kompletno biti uređen po svetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene. On toliko ceni i poštuje našu muzičku divu da će u objekat za odabrane turiste iz sveta da uloži čak tri miliona evra.

Hotel će imati šest zvezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata. Iz njene sobe je planirano da puca pogled na ovaj deo zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati „Brenin kutak“. Inače, kako smo saznali, na svakom spratu u hodnicima će biti pevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

Prema informacijama, M. S. je udovac, ima petoro dece i osmoro unučadi. Njegova supruga je toliko bila lepa da ju je on zvao „moja Lepa Brena“. Iz ljubavi prema pokojnoj ženi, ali i poštovanja prema liku i delu Lepe Brene, on je odlučio da milione uloži u hotel u kom će i on sam uživati do kraja života.

Brena već nekoliko dana uživa na Jadranskom primorju, gde krstari sa prijateljima i suprugom Slobodanom Živojinovićem.

Translate »