Nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem, oglasila se još jedna njegova bivša, Barbara Tatalović.

Miloš Biković i Barbara Tatalović-Foto:Printsscreen Instagram

Naime, i u prethodnom periodu Barbara je nekoliko puta, više diskretno, u javnost iznosila detalje svoje veze i raskida sa Milošem Bikovićem, a na osnovu nekih njenih ranijih objava na društvenim mrežama, moglo se zaključiti da ovo njeno iskustvo nije bilo prijatno.

Sada je Tatalovićeva rešila da i ona nešto kaže povodom reči Arine Vološine.

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ču da se oglasim– započela je Barbara na svom storiju, pa dodala:

– Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

– Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama – napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Povodom optužbi svojih bivših devojaka, Miloš Biković još uvek se nije oglasio, a kakva će biti njegova strana priče, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je „gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog“, a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

Izvor: Telegraf

Translate »