Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, započela je novo poglavlje u svom životu nakon što je stavila tačku na odnos sa aktuelnim zadrugarom.

Ivana je javno prevarena pred milionima gledalaca, kada je Ša ušao u vezu sa ljubavnicom Tarom Simov, a potom istakao da nju više ne voli.

Lepa vlasnica salona lepote iselila se iz stana gde je živela sa svojim tadašnjim suprugom, a potom je napustila i lokal na Novom Beogradu gde je prvobitno bio njihov salon.

Ona će svoje mušterije ugostiti u novom prostoru na Vračaru. Salon je zadržao staro ime, a novi ambijent dosta podseća na stari.

Osim toga, postoji još jedna zanimljivost u njenom životu.

Ivana ima Jutjub kanal, a nadimak joj je isti kao na Instagramu – Ivv.

Skrolovali smo po njenom profilu i videli da ga ima već nekoliko godina, ali da ga ne koristi kako bi snimala klipove, već da bi pružala podršku bliskim prijateljima i saradnicima i slušala muziku.

Napravila je čak i plejlistu koju je nedavno, pre dva meseca, dopunila novim pesmama, a na njoj možemo videti i hitove njenog bivšeg muža.

Takođe, Aleksićka ponekad komentariše snimke na Jutjubu, tako je ispod nove pesme njene drugarice Višnje Petrović ostavila tri srca i emotikon trešnjice.

Kako joj je popularnost drastično skočila otkako je javnost saznala za nju, svi se pitaju da li će je to podstaći da počne da snima videe i radi na karijeri, da postane blogerka.

Translate »