Marina Gagić duboko je povređena činjenicom da joj Darko Lazić nije pružio ono što bi trebalo i što je obećavao, a posebno je šokirana time što je veoma brzo od njihovog razlaza našao novu devojku.

Bes koji oseća, Marina sada ima potrebu da iskali kroz svoju ispovest u nekoj emisiji u kojoj bi otkrila kako se Lazić ponašao:

– Ona ne može da veruje kako je sve ispalo na kraju sa Darkom. Šokirana je što je tako brzo nastavio dalje i pronašao novu devojku. Do sada nije želela da pokazuje u javnosti da je to tangira, ali ju je niz njegovih poslednjih skandala u javnosti toliko iznervirao da je rešila sve da otkrije o njihovoj nekadašnjoj vezi i njegovom odnosu sa familijom – navodi izvor blizak Gagićevoj.

– Marina želi da u nekoj emisiji, u vidu ispovesti, ispriča šta je sve prošla pored Darka. Čak je i njemu, tokom jedne od poslednjih svađa, kazala da će to uraditi. On je bio u šoku, te joj je sve vreme ponavljao da to ne radi ni pod tačkom razno. Neće ga poslušati i gleda da se što pre slože kockice i ispriča naciji istinu. Obećavao joj je venčanje, život u inostranstvu, ništa nije ispalo kako se nadala – dodaje izvor.

Marina je na društvene mreže postavila stori koji je vrlo verovatno bio javno „peckanje“ Lazića.

– Sreća je kraj onog što će ti kafe skuvati, a ne sa onim što će put oko sveta obećati – pisalo je u njenoj objavi.

Translate »