Nakon napravljenog pravog „haosa“ u Budvi, gde je uvek rado viđen i još više slušan gost, najpopularniji folk pevač u regionu Aca Lukas otkrio je mnoge zanimljive detalje iz privatnog života, a pitali smo ga kakvi su mu utisci nakon objavljene autobiografije:

Nemam nameru da budem književnik, mnogi to koriste protiv mene. Napisao sam autobiografiju zato što je je sasvim logično, a nisam pisac – rekao je on.

Kad smo već kod knjige koja je izazvala ogromnu pažnju, nismo mogli da ne pitamo u kakvom je odnosu sa bivšom ženom Sonjom o kojoj nije imao puno reči hvale u poglavljima autobiografije:

Trenutno smo Sonja i ja zajedno na moru, tu je sa mnom. Mi smo u super odnosima – rekao je Aca.

Zanimalo nas je u kakvom je odnosu sa pevačicom Jelenom Karleušom s obzirom da ona njega nikada nije komentarisala u negativnom kontekstu uprkos tome što im je odnos bio buran.

– Nismo u kontaktu – kratko je završio Aca i dalje nije hteo da komentariše.

U videu ispod pogledajte šta je Aca rekao o odnosu sa Lepom Brenom, kako je otkrio ko su mu pravi prijatelji sa estrade, a dotakao se i afere koja je još uvek aktuelna, a vezana je za prevaru bivše supruge sa tajanstvenom „Zvezdom Granda“:

 

Izvor: Espreso

Translate »