Starleta Ana Korać potvrdila je da je u drugom stanju, a sada je ispričala detalje prve trudnoće i istakla koliko je srećna što je postati majka.

Foto: Instagram
  • Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim super, jedan dan ne, ali sam presrećna svakako. Lepo se osećam, čudno i lepo kada znaš da nešto nosiš u sebi – počinje Ana i otkriva da li razmišlja o polu bebe:
  • Naravno da da, volela bih da je devojčica, ali šta god da bude, nije bitno, bitno je da je beba zdrava, ali ako mene pitaš malo više bih volela da je devojčica.

    Ana kaže da joj teško pada trudnoća, jer se od samog početka bori sa velikim mučninama.

  • Nikako, muka mi je, borim se sa mučninama po ceo dan, malaksala sam, smršala sam sedam kilograma, povraćam, ne mogu da jedem, samo jedem čisto zbog bebe, ali se baš osećam malaksalo, ali i to će nadam se proći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Koraćeva ne krije da i volela da njeno dete odrasta kao što je i ona.

– Volela bih da moje dete odrasta kao što sam ja, jer ja sam imala najlepše detinjstvo ikada, bilo mi je stvarno prelepo i imala sam sve, ništa mi nije falilo, pravu ljubav i sa mamine i tatine strane i baka i deka, bila sam baš voljeno dete, volela bih i da moja beba bude tako voljena – iskrena je Ana, pa dodaje da li je već počela sa kupovinom stvari:

  • Nisam počela još da kupujem stvari jer ne znam da li je dečak ili devojčica, tako da čim budem saznala pol, odmah ću početi da kupujem stvari.

Kako nam je priznala, plaši se da li će se ugojiti u trudnoći, s obzirom na to da je svoju liniju dovela do savršenstva.

– Plašim se iskreno, sad sam baš baš mršava, možda i previše, ali se plašim da ću kasnije da se ugojim, ali dobro, sve je to slatko – rekla je Ana i dotakla se imena:

  • Što se imena tiče, imam, ali neću da otkrivam.

BONUS VIDEO:

izvor: kurir.rs

Translate »